Lækkert webdesign,

der konverterer

Udseende betyder ikke alt – men meget

Dit website er dit ansigt udadtil. På et splitsekund vurderer dine besøgende, om de gider læse mere om, hvad du tilbyder. Med en lækker, brugervenlig og professionel hjemmeside, har du størst mulig chance for at konvertere besøgende til kunder.

Fortæl mig mere

Portfolio

Synchronis

White Cloud

Coffee Beanies

Marie Hugsted

Amagerbro Frikirke

Livsoprydning

The Next Episode

Tiny Studio

Hovedstadens Kristne Gymnasium

Haugaard Vin

Godt design styrker bundlinjen

Vejen til nye kunder er en flot og brugervenlig hjemmeside.

Vi lever i en digital virkelighed, hvor dine potentielle kunder er vant til hurtigt at finde, hvad de har brug for. Tydelig og imødekommende kommunikation i både hjemmeside design og indhold skaber tillid, troværdighed og omsætning!

 

Responsivt design – få en mobilvenlig hjemmeside

Responsive hjemmesider er altafgørende

Over halvdelen af alle besøgende på hjemmesider i DK kommer fra mobile enheder. Derfor er det altafgørende, at dit site er mobilvenligt. Når jeg designer og udvikler din nye hjemmeside, er den naturligvis responsiv – dvs. at dit site tilpasser sig størrelsen på alle devices (pc, tablet og mobil).

Testimonials

Hvad kunder siger

Der er mange glade Mighty Acorn kunder – både marketing- og designkunder. Læs lidt om deres oplevelser med at samarbejde med mig.

 

Læs, hvad kunderne siger

Priser

Hvad koster en ny hjemmeside eller webshop?

Det korte svar er: it depends. Det afhænger nemlig af mange forskellige ting: hvor mange sider, særlig funktionaliteter, webshop, blog, nyhedsbrevs-setup osv.

Alligevel har jeg lavet 3 pakker, som er et godt udgangspunkt for at få en idé om, hvad du skal investere i at blive kørende online.

Læs mere om priser