Coffee Beanies

Client
Coffee Beanies
Year

2019

Deliveries
  • Website
  • Identity & branding
  • Copy
  • POS
  • SoMe advertising
Website

Coffee Beanies – lækre håndstrikkede og bæredygtige huer

Coffee Beanies skaber indtægter for fattige kvindlige kaffebønder gennem lækker sustainable fashion. Hver håndstrikket hue betyder en fordobling i kvindernes ugentlige indtægt. Et skønt projekt, der gør en forskel! 

Coffee Beanies ønskede en webshop for at maksimere salg af de sæsonbetonede sustainable håndstrikkede huer. Ny identitet, opdatering af logo, labels og en række POS-materiale blev udviklet og danner sammen rammen om et nyt, smukt og ensartet Coffee Beanies brand.

Website

Den foregående Coffee Beanies hjemmeside var meget simpel og uden shop. Sitet repræsenterede ikke brandet fra sin bedste side, og i takt med at brandingen kom på plads, blev det altafgørende med en velfungerende webshop.

Resultatet blev et site med et let og enkelt udtryk.

Branding

Coffee Beanies ønskede to unisex labels til huer. I stedet endte vi på to unisex labels og et label med et feminint udtryk – alle med farver baseret på insights i trends og sustainable fashion.

Samtidig fik logoet en overhaling. De meget fine grafiske kaffebønner forblev, hvorimod fonten blev opdateret til en moderne og læsevenlig font – selv på de små vævede 30x30mm hue-labels. 

POS

En række POS-materiale blev fremstillet, bl.a. price-tags, postkort og udstillingsmateriale til messer og markeder, så som bagvæg og skilte. 

Fantastisk samarbejde med Vibeke. Hun sætter sig ind i problemstillingerne, sparrer og giver gode råd. Og så er hun SÅ dygtig og kreativ!

Aimee KjaerCoffee Beanies

Farver

Efter research i AW 19/20 farver og trends, udarbejdede jeg tre farvekombinationer til brug i labels og andet materiale. To i unisex-farver, og en med at mere feminint udtryk.

Dusty Pink

#F1A598

Curry Yellow

#E5A231

Mellow Blue

#4A7D85

Camel

#CA7B44

Sunshine Yellow

#c62a41

Curry Yellow

#E5A231