Amagerbro Frikirke

Client
Amagerbro Frikirke
Year

2019

Deliveries
  • Website
  • Identity
  • Logo
  • Copy
Website

Amagerbro Frikirke – en lokal kirke på Amager

Amagerbro Frikirke ønskede en ny hjemmeside og identitet. Logo blev udarbejdet med udgangspunkt i fingeraftrykket og koblet med en enkel Montserrat-font.

Dertil farvepallette, website og diverse kommunikation. Hjemmeside og content blev udført i samarbejde med Anders Bruun.

Website

Amagerbrofrikirke.dk er et enkelt og nutidigt design, udarbejdet til let at kommunikere kontaktpersoner, kommende begivenheder i kirken og give relevant information til interesserede.

Store animerede billeder giver siden liv og hjælper med fortællingen om, hvilken kirke, der er tale om. 

Logo

Kirken havde brug for et nyt logo, der var let at afkode. Korset er det bærende element i logoet. Fingeraftrykket bag korset kan fortolkes både som Guds fingeraftryk, mangfoldigheden blandt mennesker – eller noget helt andet.

Brochure

Til en lejr for kirken var der brug for en brochure med program og anden information. Resultatet ble denne lille tre-fløjet flyer.

Farver

Farvepaletten består af fem varme farver.

Midnight Green

#144E5A

Deep Chestnut

#B84746

Tan

#F7DF8D

Slate Grey

#719093

Ash Grey

#A8C7BB

Jeg er rigtig begejstret for både vores nye hjemmeside og vores nye logo. Vibeke har formået at give Amagerbro Frikirke en tidsvarende og lækker platform at kommunikere fra. Vores nye logo har korset som det centrale, mens brugen af et fingeraftryk giver logoet en dybde og anledning til eftertanke.

Bent Bjerring-NielsenPræst, Amagerbro Frikirke