Tiny Studio

Client
By Joe
Year

2020

Deliveries
  • Website
  • Copy
  • POS
Website

Nyt site til Tiny Studio

Midt i Corona-kaos åbnede Tiny Studio dørene til den lille salon i Hyskenstræde i centrum af København. Salonen byder på en lang række behandlinger under taglinen: “Hår. Negle. Velvære. “

Udfordringen for sitet var, at samle en række selvstændige kvinder – hver med deres eget brand, men forenet i Tiny Studio. Løsningen blev enkel med en side til hver, og et moderne billederigt Instagram-look. 

Website

Tiny Studio ønskede et simpelt site, der fremhævede deres grønne profil – men forankret i et stærkt visuelt design, der understøtter deres fokus på skønhed og velvære.

Idet der løbende bliver taget billeder af kunder, var det oplagt at lave et Instagram-lignende site, der med billeder visuelt kan inspirere kunder. 

Resultatet blev et site med et let og enkelt udtryk.

POS

Som en lille receptionsgave designede jeg en række postkort til Tiny Studio i tråd med den overordnede branding. 

… de faldt i god jord!

Vibeke, you're the best! Thank you for being extremely patient and for understanding exactly what we wanted when we didn't know it ourselves. I'm so happy with the work you have done ♥️ 5 🌟 from Tiny Team

Joe KorsbekTiny Studio

Farver

Joe fra Tiny Studio ønskede at sitet skulle afspejle salonen og dens grønne profil. Sitet er holdt meget enkelt uden de store farveudsving, da billederne på sitet er prominente. Sitet er derfor primært i hvid og sort, men med grøn som sekundær farve.

Det øvrige branding materiale følger en farve-palette med støvet pink, creme og to fine grønne nuancer.

Dusty Pink

#E5B1B8

Creamy Cream

#FCF5D9

Light Dusty Green

#9DB79B

Meadow Green

#759173