Marie Hugsted

Client
Marie Hugsted
Year

2020

Deliveries
  • Website
  • Logo
  • Copy
Website

Marie Hugsted – designer, forfatter og foredragsholder.

Marie Hugsted er en multitalentfuld designer. Uddannet tekstildesigner fra KADK og med en læreruddannelse i bagagen har Marie Hugsted et særligt talent for formidling af design.  

Efter udgivelsen af “Den lille bog om dansk design for børn og barnlige sjæle”, har der været meget presseomtale og opmærksomhed omkring Marie. Derfor ønskede hun en ny og lækker hjemmeside, som kunne showcase hendes arbejde og evner – og være first point of call til nye samarbejder.

Eftersom bogen også er udgivet på engelsk, ønskede Marie en engelsk-sproget hjemmeside. Mighty Acorn stod bag design og opbygning af logo og hjemmeside og bistod desuden med tekstforfatning på engelsk.

Website

Marie gav mig stort set frit spillerum til at designe en flot hjemmeside til hende. Hun ønskede, at farverne gul, lyserød og blå blev brugt på sitet, men havde ikke øvrige designmæssige krav. 

Resultatet blev et lyst og enkelt udtryk, med nogle designmæssige finurligheder – og naturligvis responsivt, så det fungerer på både desktop og mobil.

Branding

Marie manglede et logo til sitet, så jeg designede et logo i en lækker font, og tilføjede et lyserødt punktum for at give logoet kant.

Tekstforfatning

Idet hugsted.dk skulle være engelsk, udarbejdede jeg en række engelske tekster og overskrifter, med en lidt tongue-in-cheek ordlyd.

Farver

Marie ønskede gul, pink og blå som de bærende kontrastfarver på sitet. Jeg udvalgte tre farver, som harmonerede godt sammen.

Light pink

#f4c8de

Light yellow

#efe994

Dark dusty blue

#3e6da5

Det er så pivlækkert! Ved slet ikke, hvad jeg havde forestillet mig, men det er her jo så prof!

Marie Hugstedhugsted.dk