Livsoprydning

Client
Camilla Lender
Year

2019

Deliveries
  • Website
  • Identity & branding
  • Copy
  • Packaging
  • Marketing consultancy
Website

Livsoprydning – ryd op i dit liv

Camilla Lender er psykoterapeut og har i mange år beskæftiget sig med oprydning og den effekt, rod og kaos har på vores trivsel. I 2019 var Camilla aktuel i programmet “Det roder” på TV2, hvor hun hjalp oprydningsudfordrede familier med at få ryddet op.

I forbindelse med programmet havde Camilla brug for en online tilstedeværelse. Mighty Acorn blev hyret til at lave et site og webshop med en meget tight deadline. Set-uppet var komplekst, idet produkterne udbudt spændte fra workshops og oprydningspakker til fysiske produkter og samtaler. Det gav nogle tekniske udfordringer, som blev løst.

Camilla havde også brug for at etablere et brand, der på en gang var tidsvarende og lækkert, og samtidig reflekterede hende som person. Som forhenværende kunstner havde Camilla mange tanker om farver, som blev imødekommet med den valgte farvepalette.

I gennem hele processen gav jeg strategisk rådgivning om bl.a. produktudbud, prissætning og core value.

 

Website

Da Livsoprydnings primære målgruppe er kvinder, fik websitet et let og enkelt udtryk med et damebladskvalitet – uden at tale ned til målgruppen. Sitet er naturligvis responsivt og dermed lettilgængeligt på tablet og mobil. 

Logo

Camilla havde allerede gjort sig en del tanker om mælkebøttelogoet, der repræsenterer at sige farvel til noget i sit liv og give plads til, at nyt kan vokse frem.

Jeg oparbejdede idéen og introducerede fonten, der står flot og enkelt til illustrationen.

Packaging

En salviespray, der løfter energien under oprydning, manglede en lækker etikette. Resultatet blev en æstetisk etikette med et mystisk udtryk.

Vibeke er skarp, kreativ, og meget pædagogisk. Hun er fuld af god energi, meget hjælpsom og super positiv og behagelig at arbejde sammen med.

Camilla LenderLivsoprydning

Farver

Valget af farver faldt på tre lækre farver – mint grøn, bubblegum og varm gul.

Dusty green

#86B3AA

Bubblegum

#F59AB1

Warm Yellow

#F7DF8D