Benk

Client
Benk
Year

2020

Deliveries
  • Website
  • Identity & branding
  • Copy

Benk – smukke kvalitetsmøbler. Bæredygtige og håndlavede.

Benk er håndlavet kvalitet, stilrent udført med en kælen for detaljerne. Stilen rammer plet i den nordiske tradition for møbler og asseccories i træ – og vel at mærke bæredygtigt træ. Produkterne forhandles på benk.dk samt en række forhandlere inklusiv Illum.

Benk ønskede et ansigtsløft på det eksisterende site og webshop, med henblik på at øge salg af de bæredygtige møbler. Mighty Acorn skabte en ny tidssvarende brandidentitet med en lækker farvepalette og en brugervenlig webshop. Velkommen til Benk.

Website

Den tidligere Benk-hjemmeside var en dyster affære. Sitet repræsenterede ikke møblerne fra deres bedste side, og teksten var vanskelig at læse. I takt med øget salg, blev behovet for et nyt og brugervenligt Benk-site større.

Resultatet er et site med et let og enkelt udtryk, hvor produkterne er i centrum.

Branding

Da alle produkter produceres på bestilling, er der stort set ingen varebeholdning. Jeg var derfor udfordret af et begrænset udvalg af produktbilleder. 

Derfor udarbejdede jeg et galleri, der showcaser en stribe produkter og samtidig giver Benk en lys, nordisk identitet. 

Grafik

En række små grafikker blev udarbejdet til at repræsentere produktkategorier på hjemmesiden. 

Illustrationer

En række håndtegnede illustrationer skaber afveksling og holder looket organisk.

Farver

To smukke blå nuancer koblet med en kontrastfuld bronze, der tager sit afsæt i naturen, er de gennemgående farver på Benk.dk.

Light Blue

#B6DBE4

Blue Green

#1899B7

Bronze

#4A7D85