Kan jeg hjælpe dig? 

Uanset om du bare vil sige hej eller er klar på at starte et projekt, så giv mig et ring eller skriv en mail, og jeg vender hurtigt tilbage.

+45 2510 1512

Ananas i egen juice...

Vibeke Kelway er fagligt skarp, yderst stringent og analytisk kompetent. Hun bidrager med mange kvalificerede idéer og perspektiver og er samtidig meget ydmyg, respektfuld og lyttende, når hun indgår i dialog om mulige indsatser og marketingskampagner. Hun er derudover et utrolig venligt, varmt og vellidt menneske, og alle i vores organisation er utrolig glad for at samarbejde med hende.

Mattias Stølen DueDirektør og Psykolog, Center for Familieudvikling

Det er jo bare pivlækkert!

Marie HugstedDesigner, hugsted.dk

Det var så dejligt at få Vibekes support og ekspertise, fordi jeg kunne slippe alt dét, jeg ikke kan finde ud af. Vibeke ordnede alt det tekniske - byggede hele hjemmesiden op, hjalp med at sætte en salgside op, oprettede nyhedsmail med en freebee video på osv. og var også fuld af nyttig viden og spændende idéer og god at sparre med i forhold til æstetik, indhold og budskab.
Vibeke er skarp, kreativ, og meget pædagogisk. Hun er fuld af god energi, meget hjælpsom og super positiv og behagelig at arbejde sammen med. Med Vibeke får du virkelig hele pakken!

Camilla LenderOprydningsekspert, livsoprydning.dk

Jeg er rigtig begejstret for både kirkens nye hjemmeside og vores nye logo. Vibeke har formået at give Amagerbro Frikirke en tidsvarende og lækker platform at kommunikere fra. Vores nye logo har korset som det centrale, mens brugen af et fingeraftryk giver logoet dybde og anledning til eftertanke.

Bent Bjerring-NielsenPræst, Amagerbro Frikirke